News

    Font Size:
  • L
  • M
  • S
2009.1229

The Improvement of The Lin Kou Division

The division of overseas Chinese students had been combined with NTNU for three years. Since 2006, NTNU had made a lot of effort in constructing the Lin Kou division, to give students a better place to study.
In the past three years, the reconstruction of the dorm was completed. As for the administration building and the teaching building had finished repairing.
Before all the changes, Lin Kou library was a simple library with basic uses. After combining with NTNU, it had undergone a whole new reconstruction and is even better then the NTNU main division library.
The information building which students had been expecting will start on January next year. The finished of the information building sure will benefit the students.